28 Ocak 2013 Pazartesi

MUZLU ÇİKOLATALI TOPLAR

























Pratik bir lezzet muzlu çikolatalı topçuklar..
Malzemeler
1 adet orta boy muz
1 paket pötibör bisküvi
1 poşet toz kremşanti
1 su bardağı damla çikolata
yarım çay bardağı süt
Yapılışı
Muzu çatalla iyice ezin.
Bisküvileri toz halinde ufalayıp muzla karıştırın. Toz kremşantiyi de ekleyip iyice yoğurun. Fındık, ceviz içi de ekleyebilirsiniz. Küçük toplar yapın.
Çikolatayı yarım çay bardağı süt ekleyerek benmari usulü eritip soğutun. Topları çikolataya bulayıp tabağa dizin.
Üzerine hindistan cevizi, fındık tozu, şekerlemelerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder